Mesaj gönder
news

996'nın çalışma sistemini düşünmek

January 13, 2021

Son zamanlarda, Bay Ma'nın 996'sı sıcak bir nokta haline geldi ve herkes kendi görüşlerini tartışıyor.Bugün ayrıca Bay Ma'nın 996 anlayışını da tartışacağız.

996, sabah 9'da çalışıyor ve akşam 9'da ayrılıyor.Haftada altı gün çalışıyorlar.Ofis çalışanları çok konuşuyor.

Bir kişinin becerilerini eğitmek, hatta iyi bir ürün yapmak 10.000 saat sürer.Bu garanti olmadan her şey göz ardı edilecektir.Tasarlamak için yeterli insan gücü ve zaman gerektiren herhangi bir ürün, iyi bir ürün olabilir.Harcanan zaman yeterli değil, sadece yarım kova su veya ham petrol olabilir.

Ama yine de peşinde koşmanın fazla mesaiye, tamamlanan iş miktarına, çalışanların oranına, en önemli şeyin bu önemli görevleri tamamlamak olduğuna ve en önemli görevlerin tamamlandığına dayanmaması gerektiğine inanıyorum.Çalışmak, şirketin göstergelerine, şirketin göstergelerine nasıl yardımcı olacağınıza ve kendi büyümenize nasıl yardımcı olacağınıza yardımcı olur.

"Şirkete fayda sağlamak ve bu temelde çalışmak için elimizden gelenin en iyisini yapın"

Aktif olarak çalışmak (görevleri pasif olarak tamamlamak yerine), en büyük avantajı bir şirket olmamanız, işinize pasif bir şekilde davranabilmeniz ve patronunuzla tartışmadan bilinçsizce bilinçsiz bir sahte işçi olabilmenizdir.İşinizin sorumluluğunu üstlenmek ve bir iş seçmek kolaydır.Bireysel ilerleme yavaştır, hatta yetenekte geride kalır.

Her zaman yapılamayacak bir şeye sahip olduğumuzda, kendi yeteneklerimizi geliştirme, kendimizi organize etme ve sürdürme perspektifinden durup işimizi yeniden organize etsek, şirketin işine en büyük yardım konumunda durmak için inisiyatif almalıyız.Ardından önemli şeyleri tamamlayın ve iş yükü hakkında geri bildirim almama yardımcı olun.

Sözde işçiler aşağıdaki yanlış anlamalara sahiptir:
İşin basit tekrarı, etkisi yok, sonuç yok, her gün basit tekrar.

Alışılmış başarısızlık, bir kişi tamir ediyor, çözüm aramıyor, başkaları tarafından önerilen çözüm reddediyor, kendi görüşlerine bağlı kalıyor

Yetenekli, çok çalışkan, depresyondayım, dış dünyaya uyum sağlayamıyorum ve meslektaşlarım ve meslektaşlarımla iletişim kuramıyorum.

1.000 saatlik sıkı çalışma bir süreci gerektirir, bu da bir önceki çalışmanın ilk defa yapılması gereken bir sonucudur, tekrar tekrar değil, bir atılım olmalıdır.

Kurtulmak için çabaladığımız birkaç yol:
Düşük seviyeli kopyaları silin, daha etkili çalışma yöntemleri ve iletişim becerileri arayın ve bu durumla başa çıkmaları için yeni meslektaşlarınıza açıklayın ve kendiniz daha fazla üst düzey çalışma yapın.

Kendinize meydan okuyun, bu kısa vadede kayıplara neden olur, ancak uzun vadede bu, kendi yeteneğinizi geliştirmek yerine kişisel yeteneğinizin gelişmesidir, bilinmeyen alanlara meydan okumak, tanıdık ürünleri tekrarlamak ve kolayca çalışmaktır.

Kabul edilemez bir şeyle karşılaştığınızda, karşı tarafın ne dediğini öğrenmeniz, başka bir yerde düşünmeniz ve ardından diğer tarafın haklı olduğunu varsayarak, her zamanki başarısızlığı önlemek için iki kez düşünmeniz için nedenler vardır.

Her şeyi kaydedin, hafızanıza çok fazla güvenmeyin, hatırlayabileceğinizi düşünün, ama aslında yakında unutacaksınız.